Limba română, întrebare adresată de brainlyteo67, 8 ani în urmă

Trebuie să fac o compunere pt. caietul de vacanță de cls. a doua cu tema "Cum a fost vacanța mea"Vă rog este urgent!!!!ofer 30 de puncte!!!!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnnaIoanna1998
2
Cea mai frumoasă vacanță
Frunzele tremura prin pomii aproape goi. Stau și ma gândesc cum oare a trecut asa repede aceasta vacanta minunata?
În aceasta vacanta am făcut nenumărate plimbări la munte, prin păduri și m-am bronzat pe nisipul de la mare unde valurile îmi mângâia urechile cu sunetele lor îmbietoare. Îmi amintesc și când am dat de ursul fioros și când am învățat prima oara sa înot.
A fost cea mai frumoasă vara.


brainlyteo67: mersi
Răspuns de Frezza21
1
Vacanta mea a fost una de neuitat.Am fost in Muntii Fagarasi.Acolo am vizitat munții,care m-au uimit.Erau imensi de mari,cu pete de zăpadă acoperiți.Acolo in zona era frig,normal, ca asa-i la munte.Am cumpărat multe suveniruri pentru bunici,profesori și colegi.Dupa vacanța aceasta am sa le dăruiesc colegilor si profesorilor.In afara de asta,am mai fost pentru cinci zile la mare,deoarece aproape se terminase la vacanța.Dupa ce am fost in cele doua excursii,mi-am facut temele pentru vacanța si am mai exersat alte exercitii.Vacanta mea de vară mi s-a parut ca a trecut foarte repede,dar nu-i nimic ca o sa mai am si altele pe parcursul noului an școlar.Dupa parerea mea,vacanța de vară este bucuria copiilor.














Succes in noul an școlar!

brainlyteo67: mersi
Alte întrebări interesante