Matematică, întrebare adresată de papageanina, 9 ani în urmă

Trebuie sa fac o statistica despre cat de des se consuma legume, iar o pagina comentariu. Ce comentarii as putea scrie pe baza statisticii ?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MonicaMada
1
Din pacate, nu se consuma destule legume, desi ar trebui. Este suficient ca legumele sa fie consumate de 5 ori pe zi! Daca din reflex veti spune „O nu, nu voi manca morcov in fiecare zi”, nu e nevoie sa spneti asta. Nu trebuie sa rontaiti doar morcov crud; acesta poate fi consumat ca ingredient intr-o salata sau chiar un suc. Legumele sub orice forma ne ofera vitaminele necesare pentru o functionare corespunzatoare a organismului. 
Pai poti spune ca sunt diferite cauze care ne fac sa consumam legume: Unii oameni sunt nevoiti sa consume legume din cauza problemelor de sanatate, copii ar trebui sa consume legume, deoarece au un mare aport de vitamine, proteine care ii ajuta la o dezvoltare frumoasa si sanatoasa.


Răspuns de mikyella
1
va trebui sa aduci comentarii si pro si contra . raspunsul care tocmai l-ai primit mai devreme este foarte bun dar adu comentarii si pentru a fi de acord si contra

Alte întrebări interesante