Limba română, întrebare adresată de madalinzizi, 8 ani în urmă

Trebuie sa scriu o foaie A4 in care trebuie sa ii scriu unui adolescent de ce sa nu se lase de școala , dupa care trebuie sa i o trimit. Help pls

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de agirnet1
1

Răspuns:

Un elev nu ar trebui sa se lase de școală deoarece in viața exista multe obstacole pe care nu le poti trece asa ușor.. Rolul unei școli in viața noastră este de a ne învață un drum mai bun cu obstacole mai ușoare.. Școala îți daruie o meserie o familie frumoasă și împlinită... Nu ar trebui sa lăsam școală pentru ca noi nu știm încă totul și mai târziu o sa ne pară foarte rău si o sa ajungem la regrete foarte mari.. Școala mai este ca și a doua casă iar acolo profesori te învață lucruri foarte interesante iar noi elevi trebuie doar sa acordam atenție.. De ești un elev bun vei fii si un parinte bun si un om realizat in societate..

Explicație:

Nu știu daca îți va plăcea dar aceasta este parerea mea.. Chiar si dn învățătoare ne spune uneori așa.. Sper ca am fost de ajutor

Răspuns de ggg3kv4f
1

Draga Alex ,

M-am hotărât să îți scriu o scrisoare și vreau să îți spun sa nu te las de școală pentru că fără școală nu faci nimic deoarece la școală înveți multe lucruri noi faradecare nu poți face nimic în viața .

Ști vorba asta ?

,, Nu ai carte , nu ai parte !! "

Tine minte asta toată viața , că o să-ți fie de ajutor de mai multe ori și spune-o și altora, poate le este și lor de folos !

Ai grijă ce faci cu viața ta , poate , poate , mai târziu când vei mai crește o să-ți dai seama de asta și îți va părea rău că te-ai lăsat de școală . Când vei avea o familie și copilașul tău îți va cere o jucărie cum ar fi daca i-ai spune :

-- Tati , nu am bani ! Cum te-ai simți ?

Sper că te-am convins să nu te lași de școală !

Alte întrebări interesante