Limba română, întrebare adresată de fadaremi, 9 ani în urmă

Trebuie sa scriu o scrisoare unu prietene(exemplu:Georgiana) in care sa descriu un peisaj de vera la munte la bunici.. ma puteti ajuta??? Va rooog! B-)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anaanuta92
2
Totul e frumos abia au iesit florile iar muntii zambesc usor spre casa bunici .... soarele arzator imi aduce incredere in zilele acestea ori cat de frumos ar fi doar mirosul florilor ma poate trezii din viata sortii


fadaremi: Iti multumesc foarte mult! :* pup.
anaanuta92: cp :)
Răspuns de kati58
1
Draga Georgiana, Draga Georiana, am ajuns azi la bunicii mei. Dupa ce am despachetat totul am iesit la o plimbare. Bunicul nu vroia sa imi spuna unde mergem. Cand am ajuns eram pe un munte. Totul era verde,copacii aveau fructe, asa ca m-am gandit sa mananc si eu vreo doua fructe. Am cules multe flori din care am facut doua CORONITE si un buchet de flori. Am facut o coronita pentru tine si una pentru mine. SPER sa iti placa. Ai terminat scoala? Esti bine?? Ce face fratele tau? A dat bacalaureatul? Sa imi scri te rog frumos!!! Abia astept sa vii incoace sa ne distram impreuna!!!! Cu drag, prietena ta,........( scrii cum te cheama)

kati58: SPER ca te-am ajutat!!!!!!!
fadaremi: Iti multumesc... <3 :* chiar esti buuun! :* LOVE YOU!
kati58: Cuplacere!!!
kati58: Te rog mult imi dai CORONITA???? Te rog mult!!!!!
Alte întrebări interesante