Limba română, întrebare adresată de constantinflori, 9 ani în urmă

Tu ce zici de o calatorie in univers?Cum va arata vestimentatia ta?Ce surprize/pericole te-ar astepta?Ce descoperiri ai face?Concepe o scriere imaginara pe aceasta tema,apoi da-i un titlu potrivit!(7 randuri de caiet A4) Va rogg detaliat,raspunde-ti la fiecare intrebare!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cocollino123
16

O calatorie in univers suna destul de...interesant. Pe langa faptul ca trebuie sa ai o stare fizica corespunzatoare pentru a putea rezista acestei calatorii, imbracamintea se afla next. De exemplu: o salopeta albastra cu incalzire termica reglabila, adidasi sport pentru o deplasare cat mai usoara. Pe langa asta, trebuie gandite pericolele si , sau surprizele care ne pot intampina. Unul dintre pericole ar fi suspendarea aerului. Dupa cum toti stiu, in univers e lipsa de oxigen, de aceea trebuie prevenit acest accident.

   Surprizele pot fi multe. Sute de galax nedesxoperite, sute de planete nemaintalnite,mii de corpuri celeste. Poti descoperi cele mai ascunse lacasuri ale luminii, cele mai frumoase moduri in care se poate manifesta lumina, fenomene ciudate, si chiar poate ceva pietre pretioase.

  De aceea, parerea mea, este ca... o calatorie in univers ar fi...perfecta.


  Sper ca te-am ajutat!

Alte întrebări interesante