Limba română, întrebare adresată de catalin7996, 8 ani în urmă

tu ești copilul de pe bicicletă Scrie un text din șase opt enunțuri folosind verbe la persoana întâi ieri dimineață am plecat la școală cu bicicleta la o curbă Am căzut între o am căzut între o băltoacă b tu ești Observatorul scrie de de la punctul a folosind verbele la persoana a treia Ieri dimineață la un copil a plecat la școală cu bicicleta la o curbă a căzut între o băltoacă ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cebotariloredana2006
134

Ieri dimineață, am plecat la școală cu bicicleta. La o curbă, am căzut într-o baltă. Eram tot ud. M-am întors acasă trist și mi-am schimbat hainele. La scoala am întârziat cu 10 minute. Când am spus motivul toată clasa mea a inceput să râdă. M-am întristat și mai tare. Era evident că am început ziua cu stângul. Mi-am făcut curaj și mi-am continuat ziua.

Ieri dimineață ea a plecat la școală cu bicicleta. La o curbă, a căzut într-o baltă. Era toată udă. S-a întors acasă tristă și și-a schimbat hainele. La școală ea a întârziat cu 10 minute. Când a spus motivul toată clasa ei a început să se râdă. S-a întristat și mai tare. Era evident că a inceput ziua cu stângul. Ea și-a făcut curaj și și-a continuat ziua.

Alte întrebări interesante