Uitati-va pe imagine si aduceti la forma cea mai simpla expresie cine primul rezolva corect dau 10 puncte + mutumesc + cel mai bun
Anexe:
albatran:
n-are sens; e prea grea
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
[(√3(√2-1)-(√2-1)]/[(√5(√2-1)+(√2-1)]=[(√2-1)(√3-1)]/[(√2-1)(√5+1)]=
(√3-1)/(√5-1)=(√3-1)(√5+1)/(5-1)=(√3-1)(√5+1)/4
(√3-1)/(√5-1)=(√3-1)(√5+1)/(5-1)=(√3-1)(√5+1)/4
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă