Limba română, întrebare adresată de bubicoyt, 8 ani în urmă

un anunț urgent referitor la un borcan de Nutella de 15-20 rânduri .Repede va rog .​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GreenEyes71
3

Salut,

Tuturor ne place ciocolata, de toate felurile, albă, cu alune, amăruie, cu fistic, cu lapte, cu biscuiți, ahh, ce poftă mi se face ! :--).

Mai știm foarte bine că există torturi cu ciocolată, cu glazură de ciocolată, cu cremă de ciocolată, cu bucăți crocante de ciocolată, Doamne, tema asta mă face să nu mă mai pot concentra, numai la ciocolată mă gândesc acum ! :-)).

Apoi există ciocolată care nu este solidă, există creme de ciocolată, albă amestecată cu negră, la cutie, la borcan, la cutiuță cu o linguriță din plastic, la tub și în multe alte forme de prezentare.

Dintre toate acestea, există un anume tip de cremă de ciocolată, care este mama cremelor, este crema supremă, este regina cremelor, pentru că de departe este cea mai gustoasă, cea mai fină și cea mai populară. Se numește Nutella. Numai când îi aud numele, papilele mele gustative încep să strige ! :-))).

Am avut o dată ocazia să cumpăr cel mai mare borcan de Nutella, a avut 1000 de grame, un kilogram întreg, este incredibil cât este de perfectă, cât de bine arată borcanul, te invită să îl cumperi, parcă ar zice, ia-mă acasă. Când am ajuns cu el acasă, au sărit frații și părinții mei pe borcan ca vulturii, lingurele nu mai pridideau să scoată crema din borcan, una după alta, a fost incredibil de gustoasă. După atâtea luni de atunci, chiar și acum mă mai gândesc la acel borcan imens !

Te ajută ?

Green eyes.

P.S. Să știi că este adevărat, eu personal am cumpărat (din Germania) un borcan de Nutella de 1000 de grame, nu am cuvinte cum a fost de bun :-)))).


bubicoyt: daca as avea așa ceva ar fi raiu pe pamant.multumesc mult
GreenEyes71: Să crești mare ! Dacă ai un carnețel secret, doar al tău, scrie acolo o listă de dorințe, una dintre ele să fie să îți cumperi acel borcan magic, într-o zi vei reuși. Este un vis frumos, pe care trebuie să ți-l împlinești.
Alte întrebări interesante