Limba română, întrebare adresată de Luiiza1, 8 ani în urmă

un argument pro și unul contra acestor acțiunii: eutanasiere, clonare, avort și protecția mediului înconjurător.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de emmaemi10
2
Nu sunt de acord cu eutanasierea deoarece fiecare fiinta are dreptul la viata/poate fi vindecat in cazul in care este bonlav. sunt deacord cu eutanasierea deoarece unele animale nu pot suporta traumele .Nu sunt de acord cu avortul deoarece aceasta actiune este o crima. Sunt de acord cu avortul deoarece in unele cazuri viata mamai si a copilui poate fii pusa in pericol. Sunt deacord cu protejarea mediului deoarece putem trai o viata mai sanatoasa. Nu sunt deacord cu protejarea mediului in mod exagerat. Depre clonare nu stiu exact. Sper sa te ajute!!
Răspuns de Kristen05
4
Sunt de acord cu eutanasierea, deoarece acel câine poate fi bolnav şi mai bine îl omori decât să îl chinui.
Nu sunt de acord cu eutanasierea, deoarece fiecare ființă are dreptul la viață şi este de datoria noastră să-i ajutăm pentru a avea o viață mai bună.

Sunt de acord cu clonarea, deoarece s-ar putea ca unii oameni să trebuiască să fie la mai multe evenimente in acelaşi timp.
Nu sunt de acord cu clonarea, deoarece fiecare om ar trebui să fie unic şi special.

Sunt de acord cu avorturile, deoarece acea femeie s-ar putea să nu aibă venitul necesar pentru a întreține un nou-născut.
Nu sunt de acord cu avorturile, deoarece există case de copii în care un copil poate locui până va fi adoptat. Sunt foarte multe persoane care nu au posibilitatea de a face copii şi îşi doresc unul, pentru a-l creşte şi a avea grijă de el.

Sunt de acord cu protecția mediului inconjurător, deoarece având grijă de planetă, avem grijă şi de noi, de sănătatea noastră.
Nu sunt de acord cu protecția mediului înconjurător, deoarece o singură persoană care contribuie la acest proces nu este suficientă pentru realizarea lui.

Luiiza1: mersi!♥️
Kristen05: Cu plăcere!
Alte întrebări interesante