Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Un articol de ziar va rog ajutați-ma

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de swagger
10
O planetă din diamant, mai mare decât Pământul, descoperită în constelaţia RaculuiPe orbită în jurul unei stele vizibile cu ochiul liber în constelaţia Racului se află o planetă telurică de două ori mai mare decât Pământul, formată, în cea mai mare parte, din diamante, conform Reuters.

Ceva de genul ;)
Anexe:
Răspuns de IoaIoana
3
primul articol :
Aproximativ 160 de cadre didactice participă la lucrările celei de-a doua Conferinţe naţionale pentru profesorii de limba română, engleză şi franceză organizate în cadrul proiectului FormREF. Obiectivul major al evenimentului vizează promovarea de bune practici privind m odalități concrete de realizare a obiectivelor formării și evaluării.
al doilea articol:
Romania, sub zapada

Zapada face in continuare probleme, marti.De miercuri, meteorologii anunta ca se intoarce vremea rea si vom avea din nou cod portocaliu de viscol, valabil pentru 14 judete, intre orele 06.00 si 23.00. Alte 12 judete se vor afla sub avertizare cod galben. 
al treilea articol :
Turnul Eiffel a fost proiectat pentru a fi marea atractie a Expozittiei Universale de la Paris, din 1889, organizata cu ocazia sarbatoririi centenarului Revolutiei franceze. El a fost inaugurat pe 31 martie 1889 si deschis publicului pe 6 mai 1889.

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost animati de dorinta de a descifra tainele naturii, folosind cunostiintele dobandite in folosul lor. Geniul uman de-a lungul timpului a folosit observatiile facute asupra naturii insufletite pentru a crea.
Alte întrebări interesante