Limba română, întrebare adresată de Tylor, 9 ani în urmă

Un discurs despre orice clasa a8a

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
5
                             Dragi elevi din clasa a8a,
 În primul rând, mă bucur şi vă felicit că aţi ajuns până aici. Ştim toţi că nu a fost uşor, având în vedere temele pe care le-aţi primit şi faptul că aţi avut foarte mult de învăţat. Acum, doresc să vă spun să luptaţi în continuare pentru că zilele trec foarte repede, iar examenele se apropie. Învăţaţi la română şi la matematică, gândindu-vă că apoi vă veţi bucura de rezultate şi veţi avea vacanţă.
 În al doilea rând, deşi aveţi mult de învăţat, ocupaţi-vă şi de viaţa voastră personală. Faceţi ce vă place, ieşiti în parc, plimbaţi-vă pe jos sau cu bicicleta, citiţi o carte, ascultaţi muzică. Nu lăsaţi să treacă viaţa pe lângă voi, bucuraţi-vă de viaţă, jucaţi-vă.
 Un ultim gând pe care doresc să vi-l transmit este următorul: gândiţi-vă foarte bine înainte de a face un lucru şi înainte de a spune ceva. Gândiţi-vă ce consecinţe poate avea dacă faceţi un lucru sau dacă nu îl faceţi, şi gândiţi-vă cât de mult poate afecta o persoană atunci când îi spuneţi o vorbă care o jigneşte sau o criticaţi. Succes la examene!
Alte întrebări interesante