Limba română, întrebare adresată de radoirazvan118, 8 ani în urmă

Un discurs in care sa vs convingeti colegii pentru a va vota in consiliu va roooooooggg rapid

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marcela16
2
Dragi colegi
Datorită incidentelor petrecute de-a lungul acestei săptămâni, am luat hotărârea de-a candida ca membru în consiliul elevilor. Vreau sa schimb anumite reguli și totodată sa vin cu altele noi pentru ca atmosfera din școala noastră sa fie una pașnică, lipsita de orice fel de incidente. Sper sa pot beneficia de sprijinul vostru și împreună sa putem realiza cât mai multe lucruri frumoase.

radoirazvan118: Ms dar trb mai lunga dar e buna
Răspuns de RDY123
1
Dragi colegi
Stiu ca nu trebuie sa obligăm persoanele sa ia decizii , dar aceasta este mult mai importantă. Pentru a creste in armonie , fără certuri , fără lipsuri , și să fie ca și un joc . Un joc in care toti castiga . Să învățăm impreuna din greseli si sa nu ne fie frica de ce va veni din viitor . Să fim puternici impreuna , și să nu facem diferenta intre oameni . Să învățăm să fim mai darnici si sa nu lăsăm la greu persoane care au nevoie de ajutorul nostru . Dacă mă veți vota , nu va veti da seama ca sunt lider , pentru ca nu voi face diferenta . Vom reuși, sa fim mai buni prieteni si mai binevoitori, asta doar impreuna . Doar impreuna vom reusi . Va promit , ca daca ma votați, o sa fie ceva uimitor si pentru mine , și pentru voi . O sa râdem , o sa glumim . Să nu ținem cont că cineva e mai presus si cineva mai prejos . Să fim toti la fel . Veti reusi daca ma votați. Dar dacă mă votați, oare vom putea schimba lumea ? Asta-i întrebarea. Oare vom reusi sa fim noi , dar cu un suflet si o inima mai bună? Bineinteles ca vom reusi , dar doar muncind din greu . Impreuna , nu separat . Toti vom munci pentru un trai mai bun. Lumea se va schimba , daca ma votați , va promit ca in aceste câteva rânduri ce le.am prezentat , totul o sa fie real. Nu vom visa , o sa fie real . Vom fi cu totul altceva , ceva mai bun .

sper ca te.am ajutat ... Nu prea am inteles despre ce trebuia sa fie .. dacă trebuia despre o temă anume , sper ca am nimerit o

radoirazvan118: Ms
RDY123: cpl
Utilizator anonim: cine ma voteaza ia o tigara
Alte întrebări interesante