Biologie, întrebare adresată de gavrilagabriel521, 8 ani în urmă

un eseu cu titlul ,eu pot deoarec cred că pot '​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alela13
2
A putea reprezinta capacitatea noastra de a rezolva un lucru pe care ni l-am propus.
In opinia mea, ma consider un elev care poate sa-si atinga visurile pe propriile puteri deoarece am invatat sa cred in mine si sa nu ma las batut indiferent de situatie.
În primul rand, de mic mi-am dorit sa-mi ating teluri,astfel, incercam sa le rezolv si apoi imi propuneam altele. E minunata satisfactia dupa ce le indeplinesti si ajungi acolo unde iti doresti, iar acest lucru te motiveaza sa continui. Odata ce m-am obisnuit cu acest obicei, mi-am dat seama de cate lucruri suntem capabili daca dorim sa evoluam, unica metoda spre acest lucru fiind invatatul continuu.
In al doilea rand, pentru a putea realiza un lucru cu adevarat si a nu abandona pe parcurs telul pe care ti l-ai propus, trebuie sa fim disciplinati si organizati. Primul sustinator trebuie sa fi tu insuti, daca nu crezi in tine cu adevarat, va fi destul de greu sa faci fata lucrurilor de zi de zi.
In concluzie, trebuie sa credem in noi pentru a realiza lucruri marete, care ne pasioneaza si ne duc mai aproape de visurile noastre.
Alte întrebări interesante