Limba română, întrebare adresată de natasa35, 8 ani în urmă

un eseu dacă ași fi eu derector al școlii​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de saddy2006
0

Răspuns:

Daca eu as fi directorul scolii as pune mai mult accent pe partea sportiva si statul afara. As crea cel puţin un teren de handbal-baschet-volei şi acolo unde se poate, şi un teren de minifotbal şi, neapărat, tabelă de scor.

Acest lucru ar fi util si pentru   competitivitate – căci pe teren s-ar  desfăşura, săptămânal, meciuri şi concursuri în compania celor mai apropiate şcoli sau ale campionatelor orăşeneşti, judeţene, regionale.

Dar, mai ales, as vrea ca la şcoala mea toţi copiii să aibă asigurată masa de prânz şi, după masă, 2-3 ore în săli în care, alături de profesori , să participe la activităţi extraşcolare educaţionale şi, de ce nu, să-şi facă lecţiile împreună.

De asemenea daca as fi director la scoala i as ajuta pe copilasii cu potential care nu au o situatie materiala buna , i-as sustine pe olimpicii scolii , as acorda premii acelora care au medii bune .

As angaja profesori tineri si dinamici, As imbunatati conditiile de studiu si as sfatui elevii sa vorbeasca cu un psiholog

.As incuraja o relatie stransa intre scoala si parinti si as incuraja diveristatea.Nu i-as lasa cu telefonul deschis la ore, si nici sa asculte muzica .

Probabil ca as mari si pauzele putin, pentru a-i incuraja sa vina cu drag la scoala.

Explicație:

Alte întrebări interesante