Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

un eseu de 10 randuri despre trandafir cine rapunde primul primeste din partea mea 50 de puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 100Lavinuț
2
M-am dus zilele trecute la bunica. Am fost la bunica in grădina si admiram colecția de flori pe care o avea. Totul frumos, mireasma te încântă. Făcând cativa pasi mai in fata mi-a " sărit în ochii" un trandafir de culoare rosu intens, mai mult visiniu, care avea un miros special. Am întrebat-o pe bunica de unde il are iar ea mi-a zis ca l-a primit de la bunicul când a făcut 50 de ani. Ea l-a plantat si a facut rădăcina. Pentru ea era cea mai speciala floare.

Utilizator anonim: cel mai super mersi
100Lavinuț: cu drag :* succes!
Utilizator anonim: o sal votez bine inteles
100Lavinuț: multumesc :*
Răspuns de Prichinduță
1
Trandafirul este o floare .El poate avea mai multe culori :galben ,roşu ,alb, negru, roz,portocaliu și multe alte nuanțe. Cu ajutorul spinilor, el se poate apăra de insecte dăunătoare sau de alte pericole.El se găsește de obicei în grădini, și rareori el creste fără sa plantezi semințe. El poate ajunge la înălțimi foarte mari ,chiar și la 2 metri.

Prichinduță: Sau:
Utilizator anonim: ce
Prichinduță: Mai am o idee de text....Doar puțin
Prichinduță: Este o zi senina de vara.Eu și cu părinții mei am mers sa vizitam colecția de flori a mătușii mele.Am fost uimita când am văzut câte specii diferite de flori avea. Ea însă iubea trandafirii şi avea o camera plina doar cu trandafirii.Cum am intrat în acea camera am simțit un miros îmbietor.Mirosul acelor zeci de trandafiri era fermecător. Din ziua aceea am mers în fiecarest saptamana sa o ajut la îngrijirea acelor trandafiri parfumați
Utilizator anonim: oau
Alte întrebări interesante