Limba română, întrebare adresată de Ari1100, 8 ani în urmă

Un eseu de 12 rânduri pe tema ,,eu și munca,,
În eseu trebuie să scriem ce sarcini facem,ce ne place să facem,ce nu ne place să facem. Trebuie să încheiem cu un citat.
Vă dau coroana urgent!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Nihancik
2

Ma vei auzi intotdeauna vorbind la superlativ despre munca. Munca este oportunitatea de a te dezvolta. In lumea oamenilor de succes se spune ca pentru a atinge performanta in orice domeniu, e nevoie de circa 10.000 de ore de munca sustinuta. As adauga ca este nevoie sa faci munca ce conteaza. Sase miliarde de oameni de pe planeta muncesc, insa extrem de putini au viata pe care si-o doresc. Cei mai multi muncesc din greu o viata intreaga si mor saraci, dar mai ales neimpliniti. Nu este suficient sa muncesti; trebuie sa muncesti inteligent.

Inainte de a-ti spune ce inseamna pentru mine munca adevarata, iti voi spune ce nu inseamna ea. Munca nu inseamna efort pana la epuizare, obligatie, chin, nefericire, frustrare, anxietate si stres. Ea nu trebuie sa vina din nevoia de bani si nici din aceea de crestere a imaginii profesionale. Munca nu trebuie sa discrimineze. Munca nu inseamna sclavie.



Nihancik: sper ca te-am ajutat succese
Ari1100: Cum iti dau coroana????
Alte întrebări interesante