Limba română, întrebare adresată de hindanek, 9 ani în urmă

Un eseu despre fenomenele paranormale

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deyadeea20
5
Una din emisiunile mele preferate  este "Fenomene Stranii"  de pe Discovery Channel. Ma uit des la aceasta emisiune, chiar daca parintii mei imi spun sa nu ma mai uit ca nu este bine pt un copil. De fiecare data cand se termina un episod mie frica sa merg prin casa cand este intuneric si ma sperii foarte usor cand cineva intra in camera mea pe neasteptate. Nu cu multa vreme in urma am vazut un episod in care era vorba de un tablou cu un barbat mort in razboi si care bantuia o casa intreaga , inspaimantand o femeie... 
Intamplator sau nu, in timp ce ma uitam la emisiune , nu ma puteam abtine sa nu ma uit la tabloul de langa patul pe care stateam . Tabloul reprezinta un peisaj de tara , cu o casa frumoasa , copaci, ierburi inalte si doua femei  in varsta., mergand pe carare povestind ceva. Deasupra lor este un cer gri-albastrui , prin de nori grei. 
Pe moment ce priveam emisiunea si ma uitam des la tabloul de langa mine ,  aveam impresia ca cerul din tabloul meu devine din ce in ce mai plumburiu si , parca , ma asteptam sa inceapa ploaia si sa le ude pe cele doua femei. Nu peste multa vreme am putut sa jur ca , peste vocea de la televizor , se auzeau alte 2 voci vorbind ceva in soapta . M-am ridicat in picioare in pat , ca sa ajung mai aproapape de tablou  si atunci am observat ca in jurul acelor 2 femei aparuse un fel de nor galbui , iar femeile respective isi schimbasera expresia fetei. M-am speriat. Mi-am pus o perna pe cat si incercam sa ma gandesc la ceva frumos. Deodata o voce de femeie , a sopitit langa mine : "Hai sa mergem!"  Cnd mi-am ridicat perna de pe cap , televizorul era oprit , iar emisiunea se terminase cu aprox 3 ore . Ce se intamplase oare? Visam sau era adevarat?  Apoi m-am uitat spre tablou , cele 2 batrane erau la locul lor si pareau ca povestesc ceva amuzant pt ca aveam impresia ca zambesc.
Sper ca te-am ajutat ! 
Alte întrebări interesante