Ed. tehnologică, întrebare adresată de schmidtflavius, 8 ani în urmă

un eseu despre telefon

URGENT DAU COROANA ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de eduardmihailescu26
2

Răspuns:

Martin Cooper este considerat inventatorul telefonului mobil portabil. El este și primul om din istorie care a realizat o convorbire cu un telefon mobil, un Motorola DynaTAC. Pe 3 aprilie 1973, Cooper l-a sunat pe șeful departamentului de inventică al firmei concurente, AT&T, pentru a-i da marea veste. “Joel, Marty la telefon. Te sun de pe un celular, un celular adevărat, portabil”.

Telefonul mobil ne influențează viața in foarte multe feluri. El are un rol atât negativ cât si pozitiv in viața noastră.

In primul rând telefonul mobil ne ajuta sa comunicam cu alte persoane, ne ajuta sa folosim Internetul si ori de cate ori avem nevoie de o informație sau ceva de pe internet telefonul mobil ne poate ajuta. Datorită tehnologiei avansate tot ce avem de făcut ne folosim de telefonul mobil.

In al doilea rând telefonul provoacă dependentă iar cei care nu stiu sa prețuiască timpul stau continuu pe telefon făcând fel de fel de lucruri, fie folositoare sau nefolositoare.

De un telefon mobil are nevoie toată lumea dar are o importantă si vârsta deoarece un copil nu știe sa prețuiască încă lucrurile de aceea eu consider ca un copil ar trebui sa își vadă de Copilăria lui nu sa stea mereu pe telefon(cum fac majoritatea copiilor din ziua de azi).

In opinia mea telefonul mobil are un rol important in viața noastră dar noi trebuie sa știm cum sa îl folosim si când.

Sper ca te-am ajutat!

Explicație:


Utilizator anonim: e bun dar poti scrie in ce an a fost creat si de catre cine
Utilizator anonim: te rog
eduardmihailescu26: Am modificat.
Răspuns de maraackaot
1

Răspuns:

Talefonul este un lucru aproape indispensabil în zilele noastre. În trecut, era o dorinta sa ai un telefon, acum este mai mumt negesitate. El este de folos, dar are si unele parti mai rele. Este important sa avem grija cand îl utilizam, deoarece netul ne poate face rau. De exemplu, ne poate fura datele, si de asta trebuie sa avem mare grija! Niciodata sa nu-ti dai datele personale pe internet!

În ceea ce priveste beneficiile netul si telefonul te pot ajuta în diferite situatii, cum ar fi: Sa suni pe cineva, sa cauti informatii despre ceva pe internet, sa descoperi lucruri noi, si multe alte lucruri.

Alte întrebări interesante