Religie, întrebare adresată de seciumioara02, 8 ani în urmă

Un eseu în viața tinerilor
Urgent !!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de crina1414
0

                              Viata tinerilor

 

Viata tinerilor e cea mai frumoasă perioadă din viața noastră. Bineînțeles că fiecare perioadă are ceva bun, dar adolescența are ceva deosebit. Poate din    acest motiv ea trece cel mai repede anume în această perioadă ne pare că putem face orice, că nu există limită posibilităților. În viata tinerilor ne îndrăgostim prima oară, viața ne pare mai ușoară și mai  interesan tineri se simt mai liberi  dar și o perioadă decisivă, în care se formează scopul vieții noastre. De ceea cevom face și ce vom alege în adolescență, depinde viața noastră în perioadele următoare alevieții.  pentru că atunci putem fi răniți cel mai ușor, e o perioadă a emoțiilor puternice. Dar aceste emoții mai puțin plăcute, devin , totuși, o amin tire frumoasă peste ceva timp Adolescența e dură și crudă, nu i pasă că ești doar un copil și te lovește din toate părțilecu încercări dificile, fără să ți dea un ajutor, lăsândute  singur să răzbești. Însă, ea poate fidestul de frumoasă și chiar interesantă, dacă stai să o privești  din unghiul acesta al descoperirii și al copilăriei, adolescența fiind considerata de mulți cea mai frumoasă parte din viață…înadolescență descoperindu se  începutul tuturor lucrurilor continuate mult mai amplu la

maturitate.În această perioadă descoperindu se sentimentele, trăirile și pasiunile fiecăruia  dintre  noi și mai ales încercarea de descoperire pe sine cu bune și cu rele.Din păcate descoperirea pe s ine este cea mai grea, întrebândute mereu de ce nu ești așa ori altfel poate ca ceilalți.Dar răspunsul e simplu : eu sunt eu și ei sunt ei, astfel noi  toți fiind diferiți.

Privită din unghiul acesta al copilăriei și lăsând la o parte complexitatea adolescenței ,aceasta reprezintă totuși niște ani frumoși din viață.Anul în care adolescentul ca mine și caoricare altul este supus încercărilor de tot felul, încercări tratate diferit de la adolescent laadolescent, tratate cu o totală nepăsare ori cu mult interes,   de aici adolescența fiind privită cu odoză de ”teribilism”, teribilism ce poate de multe ori este în exces.Tot din acest unghi poate fi  conside rată chiar banală și alcătuită din jocuri infantile ce se dovedesc a fi cu adevăratcomplicate cu trecerea rapidă a timpului.

 

 

 

Alte întrebări interesante