Limba română, întrebare adresată de alinapirogan, 9 ani în urmă

un eseu pe tema ,, Bine faci bine gasesti
VA ROG MULT REPEDE SI CORECT

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Vale180
47
Sunt de parere ca afirmatia " Bine faci , bine gasesti " este intru totul o afirmatie adevarata. Deoarece facand bine si fiind bun cu ceilalti din jurul tau vei atat pentru altii cat si pentru tine insuti un om implinit .
In primul rand , binele facut neasteptand ceva in schimb este cel mai frumos lucru , si persoana care l face (fara a astepta ceva in schimb) denota ca are un suflet bun , si cu siguranta atunci cand se asteapta mai putin ..binele ii va rasari in cale. Poate nu de la persoana careia , ea i a facut bine , ci de la altă persoana .
In al doilea rand , facand bine cei din jur te vor considera o persoana sufletista, corecta si cinstita . Vei fi apreciat pe oriunde vei merge . Fata iti va fi senina tot timpul , pentru ca facand bine mai mereu , devii un om senin , atat sufleteste cat si trupeste .
In concluzie acesta'i afirmatie "Bine faci bine gasesti " i se mai poate alatura si zicala " binele invinge raul " , cred cu tarie ca daca cineva face bine , nu va fi uitat , nici lasat in urma si afirmatiile corespunzatpare i se vor indeplini la momentul potrivit .
(stiu ca arata mai mult ca o compunere argumentativa , dar sper sa iti placa si sa iti fie de folos , scuze daca am mai faci mici greseli gramaticale) ☺

alinapirogan: trimete la sabsenie
Vale180: Nu am cum , inca nu am raspuns la mai multe intrebari pentru a mi debloca mesajele sa iti pot trimite . Cel putin asa imi spune cand dau acolo
alinapirogan: aceptama in prieten si apoi trimeteo prin mesaje
alinapirogan: mai incearca rte rog imi trebueste
alinapirogan: eu scriu aici unde pui o intrebare si tu acolo imi scrii bn
alinapirogan: UITE CA EU AM PUS O INTTREBARE SI scrie acolo dac numi poti trimite
Vale180: Mooor de ciuda , nu merge
Vale180: in comentariu nu merge deloc si ca sa trimit mesaj nu imi da voie
Vale180: imi pare tare rau .
Vale180: ..
Alte întrebări interesante