Ed. muzicală, întrebare adresată de cartemare, 9 ani în urmă

un interpret de muzica pop,disco,rock sa fie ceva despre ei, cati ani au,de unde sunt, muzicile lor,in cat sunt nascuti si ce mai gasiti voi.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nicufelicia
3
Zdop si Zdup este o trupa din moldova de succes.cinta muzica rock.ei si-au inceput cariera in anul 1994.au participat la eurovision in anul 2005 si au ocupat locul 6 cel mai bun loc ocupat de moldova pana in prezent.ei sunt un grup de amici din orasul sraseni.cea mai de succes piesa a lor este ,,bunica bate toba''apoi sunt si alte piesa ca,,dimineata'' ,,miorita'' bateti tare'' si altele.principalul membru al trupei este ROMAN IAGUPOV care canta cu vocea.

cartemare: ok
cartemare: ai gasit?
nicufelicia: scissor sisters-este o trupa americana de muzica disco si altele(rock,pop si altele)trupa a fost formata in anull 2001.membrii trupei sunt:Jake Foarfece,si Ana Lynch(voce)deasemenea in trupa sunt mi multi instrumentisti:randy real,paddy boom,bebideddy.trupa este foarte celebra.ei au un album care a fost cel mai vindut in anul 2004.au multe premii de locul 1.
cartemare: mersi :*
nicufelicia: a fost nominalizat pentru o versiune disco Grammy a cântec «Comfortably Num
cartemare: ok
nicufelicia: și albumul de debut ulterior «Scissor Sisters» (2004). Album au avut succes, în special în Marea Britanie (care trupa descrie ca sa "acasă spiritual"), unde a câștigat premiul întâi, a devenit cel mai vandut album din 2004, este certificat ca un platină BPI si a primit trei premii de la BRIT Awards în 2005 [3]. Toate cele cinci single-sale au ajuns în top douăzeci poziția în UK Singles Chart, iar piesa «murdare / Gorgeous» a câștigat primul loc în lovit parada «Melodii Hot Dance Club» Billboard,
cartemare: ok
nicufelicia: gata asta e tot...sper ca tie de folos..
cartemare: da
Alte întrebări interesante