Limba română, întrebare adresată de balaceanugabriela71, 8 ani în urmă

Un interviu cu o personalitate

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DaNyeL26
2

Răspuns:

Anișoara este absolventă a Academiei de Muzică, Teatru si Arte Plastice , Facultatea Artă Instrumentală, Compoziție si Muzicologie, Specialitatea Canto Muzică Ușoară și Jazz.

Dar Anișoara este și un bun jurnalist, urmând cursuri de Jurnalism la Centrul Media pentru Tineri. Experiența în domeniu a căpătat în timpul colaborării cu Radio Moldova, emisiunea ''Ora copiilor'' și ''Portativul fermecat’'.

Laureată a peste 50 de concursuri naționale și internaționale unde a caștigat numeroase premii si trofee iar de 2 ori a fost finalistă a preselecției naționale a concursului ''Eurovision Song Contest'' din Chișinău.

Anișoara este și o foarte bună cunoscătoare a două limbi străine: engleza și rusa oferind lecții de tehnică vocală completă și în aceste limbi, ori de câte ori este necesar.

Are experiența în lucrul cu copiii, experiența acumulată la Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO din Chișinău, unde a lucrat ca profesor de canto al Studioului Artistic Class.

Prima întrebare: Cum și când v-ați decis să urmați această carieră?

Răspuns: De când eram mică mi-am dorit să cânt. Am decis să urmez o carieră în muzică încă din momentul în care m-am înscris la școala de muzică. Acolo am facut vioară, pian, pe lângă asta faceam dans si moderam o emisiune la un post de radio, toate m-au ajutat sa evoluez si sa ma dezvolt ca personalitate si ca profesionista.. în timp îmi dădeam seama tot mai mult și mai mult că drumul meu în viața o să fie muzica.

A doua întrebare: Ce înseamnă muzica pentru dumneavoastră?

Răspuns: Muzica pentru mine reprezintă o lume aparte în care mă simt cel mai bine, iar prin intermediul pieselor cantate pot sa redau ce simt.

A treia întrebare: Ați avut vreodata trac de scenă? Cum ați trecut peste?

Răspuns: Mi se pare normal ca fiecare om sa aibă emoții pe scenă. Eu de fiecare dată înainte de a intra în scena am emoții, dar constructive si am învățat in timp să le stăpanesc. Trec peste emoții gândindu-ma ca trebuie sa transmit un mesaj prin melodia pe care o cânt.

A patra întrebare: Profesați si pe cont propriu ca interpretă? Și dacă da, de ce ați ales și să predați?

Răspuns: În afară de faptul ca predau la Atelierul de Voce si Muzica al Loredanei, profesez si pe cont propriu, cânt la spectacole și evenimente. În trecut am participat la foarte multe concursuri naționale si internaționale. Am decis să predau pentru că îmi plac foarte mult copii și pentru că a preda este cu adevarat o arta. În timp ce predau, învăț și eu foarte multe lucruri de la elevii mei și asta mă face să mă simt implinita. Cu fiecare din elevii mei am o relație specială și îi apreciez mult.

A cincea întrebare: Și o ultimă întrebare, vă simțiți mulțumită sufletește pe plan profesional?

Răspuns: Sufletește sunt foarte mulțumită că activez în acest domeniu și că fac ceea ce îmi place. Sunt nespus de bucuroasă că pot să îi invat și pe alții cum să cânte.

Finalul: Vă mulțumim din suflet pentru ca ne-ați acordat cateva minute pentru acest interviu și vă dorim multă baftă în continuare în cariera dumneavoastră!

Răspuns: Mi-a facut mare plăcere să vă acord acest interviu, mulțumesc la fel!

Alte întrebări interesante