Limba română, întrebare adresată de ira111, 9 ani în urmă

Un interviu despre muzica sau cu o celebritate din domeniul muzicii

Va rog, urgent!!
♥♥

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cacio
0
Dupa o cariera de 17 ani incununata cu succes, Florin Grozea, membru al trupei Hi-Q, s-a hotarat sa impartaseasca cu publicul drumul "de la pasiune la mare lovitura" prin intermediul cartii "Hit Yourself", recent lansata.

Cartea cuprinde povestile a peste 100 de artisti romani care au reusit sa atinga succesul in afara tarii, printre care se numara Inna, Smiley, Morandi, Edward Maya, Akcent, Deepside Deejays si Alexandra Stan, iar prefata este realizata de Mihai Gainusa.

In cadrul unui interviu acordat Ziare.com, Florin povesteste cum a luat nastere volumul si ce au in comun cei care apar in acesta.

Mai mult, am discutat cu el despre o problema de care se lovesc mereu romanii: "spaga", insa Florin spune ca domeniul muzical nu a fost atins de aceasta practica.

"Drumul de la pasiune la marea lovitura este direct, fara pile, fara relatii", a spus artistul.

Cum ati luat legatura cu cei care care apar in carte? Personal sau ati lucrat cu o echipa?

Cartea "Hit Yourself" este scrisa in totalitate de mine. Cele 100 de idei si sfaturi practice sunt inspirate din experienta pe care am acumulat-o in cei 17 ani de muzica. Povestile de succes expuse in carte le cunosc "la prima mana", de la colegii mei artisti. Multe dintre povestile lor de succes le-am trait cu ochii mei.

Ne puteti da cateva exemple?


Alte întrebări interesante