Limba română, întrebare adresată de bincapetronel, 8 ani în urmă

Un mesaj pentru ca să oprim discriminarea.
Vă rog îmi trebuie până la ora 11:30. Dau coroană!!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de drozdovsofia
1

Răspuns:

Discriminarea a fost și va fi întotdeauna un lucru rău. Ea este deobicei manifestă din niste motive concrete ca: dorința de a atrage atenție, oglindirea unui comportament incorect manifestat față de agresor etc.

Deși mulți nu își dau seama discriminarea crează traume psihice adânci și distruge victimele pe dinăuntru. Conform Convenției privind Drepturile Copilului fiecare copil dar și adult are dreptul la nondiscriminare și la respectul celorlalți. A discrimina înseamnă a desconsidera o persoană că fiind parte a societății. Discriminare trebuie oprită pentru a creea un mediu confortabil pentru orice individ și pentru a demonstra manifestarea respectului față de acesta, tot odată dând dovadă de educație și bună purtare. Ca soluție în oprirea discriminării la nivel mai mic, ca spre exemplu colectivul clasei as dori să propun un instrument foarte folositor și acesta ar fi arborele problemelor. Instrumentul dat va ajuta să identificați cauzele manifestării discriminării, consecințele și soluțiile care v-ar ajuta să opriți acest comportament discriminatoriu.

În concluzie discriminarea trebuie oprită pentru bunăstarea fiecărui individ și acesta nu este un lucru imposibil, de aceea vă propun să oprim discriminarea cel puțin în colectivul nostru și garantez că fiecare se va simți bine, protejat și respectat!


bincapetronel: Mulțumesc!!
Alte întrebări interesante