Ed. tehnologică, întrebare adresată de EmyEma, 9 ani în urmă

Un referat cu titlul ''Mijloace de comunicatii si transport din localitatea voastra si calitatea vietii locuitorilor'' dupa urmatoarele idei:
-tipuri de mijloace de comunicatii si transport existente
-servicii de comunicatii si transport oferite
-calitatea serviciilor si efectele lor asupra oamenilor
-solutii de imbunatatire a alitatii serviciilor de comunucatii si transport oferit.Am nevoie urgent!!!!
AJUTATI-MA!!! VA ROOOOOOG!!!


kokolino19: locuiesti la sat sau in pras...urgent
EmyEma: sat

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kokolino19
24
În localitatea mea .....denumire.....principalele mijloace de transport sunt cele rutiere, respectiv mașini proprietate privată și microbuze. Există o linie de microbuz care are un program fix de circulație, cu orar ce are curse mai frecvente dimineața, la amiază și seara și este corelat cu principalele activități ale populației din localitatea mea...spui numele loc.
Dimineață microbuzele circulă din jumătate în jumătate de oră, până la ora 8, apoi din oră în oră, până la 12. Urmează iar orar din jumătate în jumătate de oră, până la ora 15, program care se reia și seara între orele 18-20. În restul zilei programul este din oră în oră.
Microbuzele sunt cu 18 locuri și sunt bine întreținute. Aceste servicii satisfac cerințele și pretențiile călătorilor. Ca soluții, aș propune ca șoferii să nu difuzeze muzică populară la radioul microbuzului.

EmyEma: Multumesc!! P.S. Mi-a placut ultima fraza :3
Răspuns de Dariutzzzza1
12

Localitatea .......principalele mijloace de transport sunt cele pe tir (rutiere), respectiv mașini  și microbuze. Există o linie de autobuz care are un program fix de circulație, cu orar ce are curse mai frecvente dimineața, la amiază și seara și scrie localitatea mea....
Depinde si de circularea lor.La mine circula dimineata pana la 8 si dupa mai circula la ora 12-ora 18 si seara pe la 20-22.In fiecare localitate este diferit.Autobuzele au 50 locuri și sunt bine întreținute. Aceste servicii satisfac cerințele și pretențiile călătorilor. Ca soluții, aș propune ca șoferii să nu difuzeze muzică populară la radioul microbuzului.

Si pt. cei care nu au facute abonamente (de calatorie) pt. autobuz platesc 1 leu bilet.

Alte întrebări interesante