Limba română, întrebare adresată de taseldinuoyt0u6, 8 ani în urmă

Un referat descpre comportamentul in curtea scoli

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Fetițaînțeleapta3466
2
Fiecare elev trebuie sa aiba un comportament adecvat in curtea scolii.
Eu consider ca in curtea scolii elevii liceului nu trebuie sa alerge, deoarece pot sa reneasca alte persoane, dar si faptul ca ofera o imagine negativă scolii. Odată aflati pe teritoriul scolii elevii trebuie sa aiba si un limbaj decent si fiecare trebuie sa se respecta reciproc. Cel mai important, consider ca acest comportament arată fata elevilor scolii, de aceea trebuie sa fie adecvat si prin intermediul sau sa arate o imagine frumoasa a scolii.
In concluzie pot spune ca trebuie sa te comporți frumos in curtea scolii, deoarece odată pasind pe teritoriul ei, aceasta este o obligatiune a elevilor.
Coronița? :)
Răspuns de andreeasandu1
1
Comportamentul in curtea scolii trebuie sa fie exemplar ,si in ore ,si pe oriunde mergi . Trebuie sa te joci frumos cu ceilati elevi si sa fi comunicativ cu ei .Nu te lua de ei iar  daca ei te badjocoresc ar fi mult mai bine sa ii spui unui profesor .Si nu te lua la bataie ca sigur nimeni nu vrea sa ajunga la Domnul director ! la scoala trebuie sa fi mere un exemplu pentru ceilati . Daca cineva este mai rautacios nu trebuie si tu sa il urmezi ! Nu trebuie sa facem mizerie in curtea scolii ! AI grija ca atunci cand alergi cu ceilalti colegi prin pauze sa nu lovesti pe cineva .Asta inseamna ca in curtea scolii trebuie sa fim si atenti deoarece putem lovii copii mai mici de cat noi si noi la randul nostru sa ne ranim .sper ca te-am ajutat !

Alte întrebări interesante