Biologie, întrebare adresată de ioanagheorghe20, 9 ani în urmă

Un referat despre sarpele Piton.Alcatuirea corpului,inmultirea,hranirea,localizare si raspandire.Va rog!!!E pentru biologie.Pune note.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Marina001
6
 Șarpele Piton face parte dintr-o specie de șerpi neveninoși, regnul Animalia, încrengăturChordata, subîncrengăturVertebrata, 
c
las
Reptilia, ordinul Squamata, subordinul Serpentes, familia
 
Pythonidae, genul Python. Ei populează regiunile tropicale din Africa și din Sudul Asiei. Alimentația lor consistă din păsări și mamifere, pe care le dobândesc prin sufocarea pradei prin încolăcirea în jurul lor. Exemplarele de șerpi de mărimi mai mari pot consuma și pradă de dimensiunile unui caine, dar au fost și  cazuri în care pitonul adult adult a mancat un cerb. Din ca faptului că prada este este înghițită în întregime, procesul de digestie are o durată de la câteva zile la câteva săptămâni. 
  Șerpii pitoni sunt vânați de vânători pentru pielea lor care este folosită pe larg în industrie, unde se prelucrează pilea lor pentru a se confecționa încălțăminte. 
 Reproducera pitonilor, se diferențiază prin reproducerea altor specii de șerpi (cum ar fi Boa) prin faptul că femelele piton depun ouă. După aceasta, ele le încubează până ce acestea eclozează. Acest lucru este facut prin stimularea muschilor, ridicand temperatura la un anumit grad. Embrionul se dezvoltă sănătos în ou doar datărită faptului că femelele le păstrează la o temperatură constantă. Timp în care femelele mențin temperatura oului ele nu se hrănesc cu nimic.

 Șerpii pitoni atacă oamenii numai în cazul în care sunt speriați sau provocați, dar statisticile arată că acest lucru se întâmplă foarte rar.
 EI sunt g
ata de atac, luând o poziție de camuflaj, stând nemișcați și așteptând prada.

Sper că te-
am ajutat, o zi bună și succes))


ioanagheorghe20: Mersi mult!
Marina001: cu plăcere
Alte întrebări interesante