Limba română, întrebare adresată de rotari76, 8 ani în urmă

un referat tradițional​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
0

Răspuns:

-ti raspund cumva la solicitare!

Ca sa alcatiesti un referat inseamna sa te documentezi mai intai asupra temei pe care trebuie sa o realizezi; apoi strangi informatiile necesare, le structurezi si alcatuesti referaatul. Ce este caesta ( chair daca este tradinitinal)?

Referatul est eun text un mic eseu in care te exprimi cu cuvinte proprii cu citate sau imagii asupra unei teme.

Acum iti voi arata un mic referat ! ( ceva legat de scoala online)

" Școala online a reprezentat și reprezintă, în continuare, o provocare pentru toți cei implicați în procesul educațional, atât la nivel de macrosistem, cât și de microsistem. Trecerea de la formula „față în față” la modalitatea „online” de livrare a educației, a presupus o pliere pe cerințele impuse de urgență, dar și o„cotitură” didactică și de paradigmă.

În lipsa unei infrastructuri tehnologice decente, fără abilitare consistentă în zona competențelor digitale ale profesorilor, fără acces gratuit la platforme online, cu resurse didactice digitale și multimedia precare, cadrele didactice au fost nevoite să identifice rapid soluții pentru a asigura tuturor copiilor acces la o educație de calitate.

Cei mai buni prieteni au devenit platformele educaționale online și platformele de streaming, modalitățile cele mai potrivite pentru continuarea procesului educațional în acest context sensibil. A existat o explozie de experiențe didactice la distanță, soluții ad-hoc, dar și profesioniste, eclectisme operaționale, dar și viziuni unitare.

Perioada aprilie – iunie a fost destul de greu de gestionat atât din pricina lipsei de experiență a dascălilor în ceea ce privește modul de predare online, cât și din pricina lipsei device-urilor necesare. Din septembrie, însă, situația este vizibil îmbunătățită. Cadrele didactice au avut timp să se perfecționeze în domeniul utilizării platformelor și aplicațiilor informatice, iar autoritățile publice și ONG-urile au reușit să acopere, în mare parte, necesarul de dispozitive digitale..... "

El poate fi continuat, dar ai un model deja!

Explicație:

Alte întrebări interesante