Limba română, întrebare adresată de mardaifabian4, 8 ani în urmă

Un rezumat de cateva pagini pentru cainele adevaratul meu prieten la trecut (Cartea sau filmul) va rog ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rimurubr
2

Răspuns:

În aceasta poveste este vorba despre un caine care experimenteaza mai multe vieti ,se reincarneaza acesta avand mai multi stapani dar la sfarsitul povestii cainele ramane alaturi de primul lui stapan .

In prima sa viata cainele este un golden retriver care a creacut cu pisici , catelusul este descoperit de baiat . Timpul a trecut si baiatul a devenit un tanar adolescent. Familia baiatul a fost destul de dezbinata astfel incat tatal baiatului ajunsese sa fie violent.Baiatul a terminat liceul si a trebuit sa plece de langa cel mai bun prieten al sau Bailey(catelul).Catelul a suferit enorm incat s-a imbolnavit si a murit

In cea de a doua viata a sa catelul este un ciobanesc german ,iar stapanul acestuia un ofiter de politie.Acestia au colaborat impresionant de bine pana cand catelul a fost impuscat de un rapitor.

In cea de a treia viata catelul se reincarneaza intr-un catel de talie mica ,iar stapana lui este o studenta la universitate. Micutul caine o ajuta pe aceasta sa isi gaseasca iubirea aceasta facundu-si o familie fericita cu 3 copiii. Catelusul in cea de a treia viata se indragostise de catelusa sotului studentei insa catelusa moare . Micutul moare si el .

In ultima sa viata acesta este un ciobanesc superb si reuseste sa se reintoarca la primul sau stapan care are 56 de ani . La sfarsitul povestii stapanul isi da seama ca acesta s-a reincarnat .


mardaifabian4: multumec
Rimurubr: cpl
Alte întrebări interesante