Ed. muzicală, întrebare adresată de gabrieliaru56, 8 ani în urmă

Un rezumat la Musicalul Hamilton, URGENTTTT!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mimibenzar13
1

Răspuns:

Hamilton: Rste un muzical american despre viața Tatălui fondatoral Statelor Unite ale Americii Alexander Hamilton, compus și scris de Lin-Manuel Miranda și inspirat de biografia scrisă de istoricul Hamilton Ron Chernow în 2004.

Piesa se distinge prin faptul că se bazează puternic pe hip-hop și R&B și angajează actori negri pentru a reprezenta părinții fondatori ai Statelor Unite și personalitățile vremii. Musicalul conține două acte pentru 48 de melodii.

Piesa a primit recenzii extraordinare și este un mare succes la box-office în Statele Unite. Hamilton a fost produs pentru prima dată pe Off-Broadway la Teatrul Public dinfebruarie 2015înainte de a fi transferat la Broadway în luna august a aceluiași an.

În 2016, Hamilton a stabilit recordul pentru 16 nominalizări la Premiul Tony, dintre care 11 au primit premii.

Ulterior, în 2017, la Palatul Victoria s-a deschis o nouă versiune a lui Hamilton (modificată pentru publicul britanic). Hamilton este, de asemenea, interpretat în Chicago și au fost organizate mai multe turnee în Statele Unite. Musicalul va fi interpretat și în Australia din martie 2021.

Alte întrebări interesante