Limba română, întrebare adresată de iasminealaghwani, 8 ani în urmă

un scurt text de sfârșit de semestru 1 clasa a patra​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandrabrbc390
3

Sfarsitul semestrului 1

Este aproape sfarsit de semestru. Nici nu imi dau seama cum a trecut timpul atat de repede, dar asta nu mai conteaza. Mai am un semestru si am sa termin clasa a patra, si sa intru in clasa a cincea,la gimnaziu. Intr-un fel, de abia astept, dar pe de alta parte... Mi-e frica ca va fi mai greu, iar notele mele bune se vor preface in note mici de 4-6. Sper doar sa nu fie asa cum imi inchipui. Totusi, sa trec la ce s-a intamplat asta, mai degraba.

Astazi, 29 ianuarie 2021,ma trezesc dupa ce imi aman alarma de vreo trei ori. Ma ridic din pat si ma indrept spre dulap. Imi inhat hainele si fug repede la baie. Super, sora mea e inauntru. Mai stau asa cam vreo zece minute, pana iasa. Dupa ce ma imbrac, ma duc repede sa mananc si toate cele necesare. Pot spune ca rutina mea zilnica nu e chiar altcumva decat cum e deobicei, dar, sa continui. Insfarsit a ajuns si timpul sa ma indrept spre masina. Tata conduce. Eu ma plictisesc. Sora mea tot asa. Sa continui!

Dupa ce ajung la scoala, o vad pe colega mea preferata, asteptandu-ma in fata scolii. Ce prietena buna! Ies afara din masina nerabdatoare si ma indrept spre ea. Cand ma gandesc ca e ultima zi din acest semestru in care ne intalnim la scoala... Incerc sa nu ma gandesca asta, mi-ar distruge toata ziua! Intram in clasa. Invatatoare ne spune mediile. Inca nu imi vine sa cred ca am primit media 10! Ador ziua asta!

Dupa ce se termina scoala, tata ne face o surpriza. Ne duce la Mall sa ne luam ce vrem! Este cea mai tare zi!


alexandrabrbc390: succes! ❤️
alexandrabrbc390: sper ca te-am ajutat
alexandrabrbc390: si sper ca iti place compunerea
alexandrabrbc390: mulțumesc
iasminealaghwani: ❤️❤️❤️❤️
Alte întrebări interesante