Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

un scurt text în care să folosesti cate mai multe pronume personale!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de darianaapostolescu
3
Andreea a hotărât sa faca o calatorie cu balonul. Dânsa a decis sa-l ia si pe prietenul ei Marco. Ajungând acolo, dumnealor s-au urcat in balon si au inceput sa zboare. Dansii simteau cum pot atinge sosetele ingerasilor. Dumnealor se simțeau atat de bine încât aveau impresia ca isi pot atinge idealul. Simțeau ca toate problemele au solutie si ca nimic nu va mai putea sta in calea fericirii.
Sper că te-am ajutat❤

darianaapostolescu: poti inlocui tu unde am scris "Dânsa, dansii etc."Scuze. Ma gandeam la pronume personale de politete. Pare rau
Răspuns de Bobitza898
2
                                                        La sanius

   Era o zi minunata de decembrie.Eu impreuna cu sora mea, ne-am trezit la ora opt pentru a ne bucura cat mai mult de ninsoarea care se asternuse pe pamant.
  Sora mea a decis s-a decis sa ne imbracam gros si sa plecam la sanius.Auzind aceasta idee, eu m-am bucurat extrem de tare.Pe ulita noastra mai erau patru copii,iar eu am hotarat sa-i luam si pe ei deoarece erau cei mai buni prieteni.Ajunsi acolo, am vazut o multime de copii cu sanii si cu schiuri.Noi vazand atata lume am inceput sa sarim in sus de bucurie.
 S-a lasat seara, iar noi ne-am dus la casele noastre promitand ca ne vom intalnii si maine.

Alte întrebări interesante