Limba română, întrebare adresată de PBSRomania, 8 ani în urmă

Un test literar care subiectul să fie prietenia sa aiba 2 personaje iar titlu Padurea Minunilor
Vă rog răspundeți

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lauramaier070909
2

Răspuns:

A fost odată un copilaș care era tare trist fiindcă își dorea foarte mult o carte in care sa citească, era un copil cuminte. A venit deodată mama lui si ia spus că a găsit 40 de lei pentru carte. El era atât de bucuros, au plecat repede de au cumpărat cartea mult dorita. Totuși si pentru el încă rămâne o minune, cum au ajuns acei lei pe masă lui.


PBSRomania: ms dar vreau văd și alte răspunsuri
Răspuns de Nane23
2

PADUREA MINUNILOR

Inca o zi minunata de vara, anotimp de care nu te mai poti satura, sau cel putin asta credea Mitică. Pe langa vremea calda care te cheama la joaca cu prietenii mai ai si trei luni numai pentru trandaveala.

Se aseaza pe jos in sufragerie, deschide o carte de benzi desenate si citeste absorbit de lumea fantastica cu super eroi in timp ce mananca pofticios o inghetata. Povestea eroului se sfarseste brusc intr-o padure intunecata iar urmatorul volum avea sa il cumpere abia marti cand primeste banii de buzunar. Dar Mitică nu isi poate lua gandul, curiozitatea il macina. Atunci ii vine o idee : "Cum ar fi daca el si Marcel ar continua povestea?" .

Sare gardul la vecinul sau si bate la usa. Marcel ii raspunde si il invita in casa. Dar Mitică nu are timp de politeturi el doreste sfarsitul povestii. Marcel este de acord si cei doi pornesc in livada sau mai bine spus "Padurea Minunilor" precum cea in care eroul s-a ratacit.

Cei doi inving balauri, salveaza printese si restabilesc linistea in imparatie pana la ora sase cand mama lui Marcel ii cheama la masa. O adevarata recompensa pentru niste eroi asa curajosi.


PBSRomania: nuuuuu
PBSRomania: Sunteti profesor?
Nane23: nu
Nane23: un sfat pt clasa a 8 a la examen : cand ai compunere da cutremur
PBSRomania: dacă erați vream să îmi cer scuze pentru vocabular
Nane23: unde nu se poate cutremur -> un vis
PBSRomania: ok
Nane23: oricum ar fi la final sa fie happy ending
Nane23: ;)
PBSRomania: exact
Alte întrebări interesante