Limba română, întrebare adresată de danasilvestru8, 8 ani în urmă

un text agurmentativ cu denumirea daca am meritat acesta vacanta de vara .
dau o coroană si 260 de puncte​
va rog !!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
1

Răspuns:

Sa vedem ce putem spune!

Sincer, daca stau si ma gandesc bine, consider ca merit aceasta vacanta de vara, deoarece chiar daca scoala s-a desfasurat online, efortul depus a fost chiar mai mare, atat din partea mea ca eleva, cat si din partea profilor.  Stiu, stiu ca multi vor fi carcotasi si vor spune ca am avut o vacanta prelungita de primavara, dar cele 2 saptamani sunt deja adaugate , asa ca nu vad problema!

Fiind destul de multe ore in fata calculatorului, lund notite, simultan lucrand,   fiind atenta, apoi pregatirea temelor, invatarea lectiilor a insemnat nu doar stres, cat descoperiea noilor mele posibilitati intelectuale.

Am invatat sa invat cunoscandu-mi limitele, am invatat sa descopar, sa ma informez corect, sa reusesc sa alcatuiesc  proiecte de sinteza la unele discipline. Timpul liber a fost limitat, fiindca sunt constienta de faptul ca disciplinele de studiu sunt din ce in ce mai multe chiar in clasa in care sunt eleva, dar si cerintele sunt mai multe. Rezultatele obtinute mi-au confirmat stradania, efortul, satisfactia muncii.

Chiar merit aceasta vacanta de vara pe care o astept cu nerabdare!

Explicație:

Titlul il adaugi tu


Komisarul: Sa-ti fie de folos!
danasilvestru8: ce ?
Komisarul: credeam ca ai citit dea rasspunsul, de aceea ti-am spusasa
Komisarul: daja
Komisarul: puteai scrie un multumesc!
Alte întrebări interesante