Limba română, întrebare adresată de dochioiumihai, 9 ani în urmă

Un text amuzant cu titlul galeata buclucasa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de raresalexandru
3
Uiteeee! Sunt noua, stapanul meu chiar acum m-a cumparat!
Ma simt atat de bine, sunt fericita pentru ca in sfarsit am casuta mea! Imi place sa imi ajut stapanul la treburile gospodaresti, iar el de fiecare data imi multumeste pentru ajutorul care il ofer.
Dar intr-o zi, fiind 01 aprilie m-am gandit sa fac o pozna. Stiam ca nu e bine si ca nu este frumos din parte mea dar eu incapatanata ce sunt am zis sa o fac si pe asta!
Si chiar asa am facut! De dimineata m-am pitit dupa un dulap iar stapanul cand avea cera mai mare nevoie de mine, nu m-a gasit!
Cu greu m-am abtinut dar dintr-o data am picat pe jos de ras, singur nu mai rezistam...
Dar din pacate stapanul meu m-a vazut dar ghici cgiar in momentul in care nu mai avea nicio treba cu mine. Dar sa nu v-a gandit ca pentru pozna mea nu am platit, ba da chiar cu varf si indesat...Stiti ce mi-a facut stapanul??
M-a lasat afara!

raresalexandru: Am facut unele greseli din cauza ca am scris repede...sper ca ti-a dat o idee. Bafta!
dochioiumihai: Nui nimc oricum multumesc mult
Răspuns de Ciocolata2
2
                                         Galeata buclucasa

Exista o data o galeata buclucasa.Ea toata ziua se zbenguia ba pe aici ba pe acolo.Intr-o zi, galeata,se plimba. S-a intalnit cu cainele,Azor.Azor cum a vazut-o a si inceput sa alerge dupa ea. Galeata a alergat si-a tot alergat pana cand s-a impiedicat de o piatra si a cazut in apa, dar galeata, avea o gaura pe fund. A inceput sa inoate.Era fericita ca scapase de caine.El a tot latrat si a tot latrat pana cand a renuntat si a plecat. Galeata cum a vazut cainele ca se indepartaza, cum a sarit din apa si a zbugit-o acasa. Ea a intrat intr-o piata.S-a gandit sa se urce pe standul de mere si sa sperie oamenii.
Alte întrebări interesante