Limba română, întrebare adresată de carlaalexandra4803, 8 ani în urmă

Un text animalul preferat cu 3 aliniate.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de infinity1milion
0

Catelul

Catelul este animalul meu preferat . Catelul este favoritul meu deoarece este un prieten loial si foarte energic .

Catelul simte daca ceva nu este inregula si daca tu plangi vine langa tine si incearca sa te consoleze . De asemenea, el poate sa isi dea seama daca aj o boala si asta te poate indruma la doctor si poti sa te faci mai bine . Cateiilor le place sa alerge prin parcuri si iubesc recompensele . Dar de asemenea cățeluși au nevoie și de atenție! Dacă ii stam toată ziua pe telefon și uitam sa le dam de mâncare și nu ne jucam cu ei le afectează sănătatea .

Un catelus in viata mea este tot ce imi doresc !

Am cu cine sa stau cand ma plictisesc si pot sa am si eu o responsabilitate.

Răspuns de rache01
1

Animalul meu preferat este ghepardul. Acesta este, de departe, cel mai rapid animal terestru, putând atinge o viteză de 120 kilometri pe oră.

Ghepardul este o felină carnivoră, ce are blana scurtă, galben-închisă cu pete negre. Capul ghepardului este mic, cu urechi ascuțite și două dungi negre, acestea ajută la vânătoare prin faptul că țin razele solare departe de ochi, și astfel poate să vadă de la distanțe mari.

Gheparzii sunt cu adevărat fascinanți, natura le-a oferit calități uimitoare, și sper ca într-o zi să pot vedea cu ochii mei un ghepard.

Alte întrebări interesante