Limba română, întrebare adresată de KITTY115, 8 ani în urmă

Un text argumentativ,daca oameni pot aprecia sa nu frumusețea si adevaratele valori URGENT​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de necunoscutul67
2

In opinia mea, oameni pot aprecia frumusetea si adevaratele valori.

In primul rand, daca oameni nu ar aprecia frumusetea si adevaratele valori morale s-ar crea un dezechilibru pe pamant. ar exista numai ura, tristete, singuratate. fiecare om e special in felul sau si uni dintre acestia respecta cu adevarat aceasta notiune. daca nu s-ar aprecia aceste valori, nu ar exista iubire, casatorie. fiecare e diferit si unic in felul sau si noi avem datoria de a l ajuta sa -si descopere aceste valori. nu toti au aceleasi valori: alti pot fi mai rai, alti mai buni, alti invata, alti nu. de aceea omul e diferit si contribuie la crearea unei societati mai stabile tot cu ajutorul acestor valori si a frumusetii, facandu-si curaj sa fie un model in fata celorlalti si sa se exprime in unicul sau mod.

In al doilea rand , aceste notiuni nu oricine le poate controla si detine.

Fiecare om apreciaza in unicul sau mod frumusetea si adevaratele valori ale semenilor din jurul sau. astfel daca toti am respecta si mai mult aceste notiuni, comunitatea ar capata un plus de siguranta, bunatate, seriozitate si un loc mai bun pentru toti. este important sa respectam aceste valori deoarece in anumite cazuri le dobandim si noi de la alti care ne ajuta cum sa le stapanim. respectand aceste valori, dai dovada de o persoana educata, care cunoaste multe informati si care stie cum sa se comporte in fata celorlati.

in concluzie, omul respecta aceste valori si frumusetea celorlati dand dovada de educatie si un comportament demn de urmat.

Răspuns de iGeo
2

Răspuns:

Frumusețea exterioară cat și cea interioară au devenit lucruri foarte greu de întâlnit în zilele noastre. Adevăratele valori umane - bunătatea, demnitatea, corectitudinea, ambiția, dăruirea, se transformă treptat în defecte și nu mai știm să apreciem aceste calități la adevărata lor valoare.

Consider că este din ce in ce mai dificil să întâlnești oameni într-adevăr frumoși, care să-ți întindă o mână de ajutor atunci când ai nevoie. Trăim timpuri in care răutatea și să faci rău sunt de fapt cele mai interesante aspecte. Cu greu realizam ca, de fapt, faptele noastre dictează într-un cod nescris încă adevăratul nostru caracter, adevăratele noastre intenții.

Ne-am transformat în mici mașinării care merg la muncă, strâng bani, merg foarte rar într-o vacanță cu familia, uităm de bătrânii noștri și ne simțim din ce in ce mai singuri. Un aspect care determină acest lucru este acela că am uitat să trăim, am uitat că valorile frumoase sunt cele mai trainice și cele mai importante.

Trebuie sa fim conștienți că frumusețea a fost, este și va fi o comoară indiferent de caracteristica ei de bază: interioara sau exterioara. Valorile frumoase ale unui om reflectă de fapt caracterul acestuia, bunătatea și dorința lui primară de a fi "om".


obssety: ???
obssety: e urgent plss
obssety: e la română
Alte întrebări interesante