Limba română, întrebare adresată de flavius6969, 9 ani în urmă

un text argumentativ despre importanta activitatilor extrascolare si conflictul dintre generatii. multumesc


flavius6969: un raspuns la cerinta de mai sus
Utilizator anonim: deci , e bn ??
flavius6969: da
flavius6969: si daca poti si pentru conflictul dinte generatii ?
Utilizator anonim: am scris la un moment dat
Utilizator anonim: scris ingrosat
flavius6969: am vazut un mic amanunt erau separate
flavius6969: vad cum dezvolt asta in pagina sa fie separate mersi mult:* 
Utilizator anonim: eram convinsa ca tre sa fie una si aceeasi compunere
Utilizator anonim: Cu placere ^^

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
Comparativ  cu generatiile trecute , copiii de azi au sansa de a se dezvolta mult mai usor atat pe plan uman , cat si pe plan profesional. Activitatile extrascolare imbina utilul cu placutul , asigurand un echilibru intre dezvoltarea socio-umana si cea intelectuala a fiecaruia.
Daca in trecut, copiii se axau im mare parte pe invatat , in sensul ca in timpul liber citeau in plus sau cautau informatii pe la  boblioteci etc , tinerii de azi pot evada din aceasta rutina. Proiectele atat de numeroase in care din ce in ce mai multi tineri se implica au rol benefic pt ei , la finalul acestora , [participantii castigand nu doar experienta , ci si cunostinte noi.
Fiind o generatie mai dezinvolta , gata sa isi exprime parerea cu privire la orice situatie , observam ca se ajunge la un asa numit ,, conflict intre generatii ''.  Majoritatea adultilor nu reusesc sa inteleaga mentalitatea copiilor, considerand  modul lor de a fi , de a se exprima , drept ,, obraznicie ", ,, nesimtire "...toate acestea numai pt ca ei nu au crescut asa . Este foarte important sa intelegem ca aceste conflicte sunt destul de obisnuite, de normale , idee ce poate fi sustinuta chiar de modul in care se desfasurau cursurile atunci si acum. Daca ne gandim la trecerea dintre ,, tovarasul profesor " , la ,, profa cea smechera " care face excursii super , ne va fi mult mai usor sa apreciem aceasta transformare , deoarece cu timpul , cadrul didactic a devenit un om mai apropiat de elevl , aceasta apropiere , fiind in opinia mea  foarte importanta. Cu totii stim ca daca nu ne place profesorul , automat nu ne va placea si materia pe care o preda.

De aceea , consider ca aceasta deschidere a noilor generatii , generatii ce se manifesta si se dezvolta treptat , si care isi descopera calitatile , capacitatea de invatare etc. cu ajutorul activitatilor extra, ar trebui sa fie sustinuta cat mai multa , iar adultii, ar trebui sa incerce sa o inteleaga si mai mult...sa o accepte.


sper ca e bine .....am aberat mult , recunosc ! :)) :* :P


Utilizator anonim: eu ti-am scris asta
Utilizator anonim: eu= pufodor
Utilizator anonim: lol
Utilizator anonim: :))
flavius6969: mss
flavius6969: sunt nou in asta ||
Utilizator anonim: nu cont :)) nu am mai scris niciodata asa mult :)))
Alte întrebări interesante