Limba română, întrebare adresată de ali92, 9 ani în urmă

un text argumentativ despre importanta prieteniei in viata adolestentilor de 30- 40 de randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cryssy
20
  IMPORTANTA PRIETENIEI IN VIATA ADOLESCENTILOR
Un citat romanesc spune :" in viata nu conteaza unde te afli , ci pe cine ai alaturi", si evidentiaza importanta unor prieteni pt fiecare dintre noi. pentru ca viata nu poate fi traita de unul singur, prieteni o fac mai interesanta, distractiva dar si mai usoara.
 In primul rand este important sa avem unul sau mai multi prieteni care ne sunt alaturi conditionat. Chear daca este greu sa gasesti un prieten adevarat, cautarea chear va avea efecte pozitive pentru viitorul nostru daca va avea succes. In viata vom da peste multe momente grele, obstacole sau momente triste, In aceste clipe avem nevoie de persoane loiale cu care sa le imbratisam si sa gasim solutii.Vor fi si foarte momente frumose care devin minunate daca avem persoanele potrivite alaturi.
 In al doilea rand prietenia inseamna o suma de sentimente. Intr-o relatie de prietenie exista respect, simpatie si o afinitate reciproca ce leaga 2 persoane. Iar daca toate aceste trairi sunt gasite intr-o rpietenie, trebuoe sa ne bucuram de ele. Tot prin prietenie poti invata pe alti foarte multe lucruri mai mult sau mai putin pozitive.
In concluzie, prietenia inseamna" un suflet in doua trupuri; o inima in doua suflete.

ali92: multumesc frumos !!
cryssy: cp
ali92: :*
Alte întrebări interesante