Religie, întrebare adresată de blade2005, 8 ani în urmă

Un text argumentativ despre o fapta pe care o facem pentru semenii noștri​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de teodorstoica543
1

Răspuns:

Credința ortodoxă şi-a pus amprenta în multe țări încă din cele mai vechi timpuri şi presupune iubirea pentru Dumnezeu, nu numai prin rugăciuni, ci şi prin fapte.

În opinia mea, să îl iubeşti pe Dumnezeu înseamnă să îl pui pe primul loc în viața ta, căci fără El nu ai putea să ai nimic. El este cel care ti-a dat viața şi tot El este cel care te ajută să treci peste obstacolele impuse de cel rău.

In primul rând, iubirea față de Dumnezeu se poate manifesta în mai multe moduri. Spre exemplu, prin faptele bune pe care le faci cu semenii tăi, fiind milostiv, bun şi iertător. De asemenea prin spovedanie şi împărtăşire îi arăți că îți pare rău de faptele rele, astfel îți sunt iertate păcatele. Postul si rugaciunea făcută din inimă sunt foarte importante, asa ii arati lui Dumnezeu ca iti petreci timpul cu El.

In al doilea rand, participarea la slujbe, citirea cartilor religioase,infranarea de la pacate si respectarea celor zece porunci te conduc spre drumul mantuirii.

In concluzie, iubirea față de Dumnezeu trebuie să vină din inimă, iar noi trebuie să fim conştienți că şi Dumnezeu la randul Lui ne-a creat din iubire.

Explicație:

Alte întrebări interesante