Limba română, întrebare adresată de alexandraa2, 9 ani în urmă

Un text argumentativ despre pericolele de pe internet ? va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deeazuza14
38
Consider ca internetul ne influenteaza atat negativ cat si pozitiv.
Un prim argument ar fi acela ca,in ziua de azi tot mai multi tineri isi pierd timpul pe internet,navigand pe diferite site-uri de socializare,unele punandu-le chiar si siguranta in pericol.Internetul a devenit o sursa de inspiratie pentru unii adolescenti,dar si pentru oamenii mai in varsta,acestia ajung sa isi puna datele personale pe diverse site-uri,in care siguranta lor este pusa la incercare.
Un al doilea argument ar fi  acela ca,internetul ii influenteaza pe copii intre 10-15 ani,acestia reproducand in viata de zi cu zi,ceea ce vad  pe site-urile de socializare,dar si in jocuri.Unii considera internetul o sursa buna de facut bani,dar defapt acesta te" ameninta "in fiecare zi ca esti in  pericol .
Un al treilea argument ar fi acela ca,80% din populatie pierd timpul pe internet,ajungand ca acesta sa fie singura sursa de viata fara de care nu ar putea traii,punandu-le in primul rand sanatatea in pericol,siguranta,dar si viata reala.
In concluzie,consider ca internetul ne este folositor in anumite momente,dar nu trebuie sa abuzam de aceasta sursa de informare.


alexandraa2: Multumesc mult
deeazuza14: Oricand!
Alte întrebări interesante