Limba română, întrebare adresată de lepadatucostel0, 9 ani în urmă

un text care sa aiba ca titlu intamplarea in parc
dau 88 de puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de didi279
0
Titlul : Intamplarea

Eram in parc cu Andrei. Ne jucam cu mingea lui, iar mamele noastre stateau linistite. Am aruncat mingea in trandafiri. Andrei a incercat sa apuce mingea dar s-a intepat. De durere a inceput sa planga. Mamele noastre i-au sarit in ajutor. A doua zi, la scoala, ne-am jucat mult si bine!
Răspuns de Ana200711
1
Am mers în parc cu familia mea .Era o zi călduroasă. Ne-am cumpărat cîte o înghețată.Mincînd am observat cerul,copacii, soarele m-au atras că niciodată,deși am mai văzut natura.Am cerut de la mama o foaie și un creion.Am început să desenez natura. Cînd am terminat desenul am observat că mi s-au primit foarte frumos,mama a spus că Dumnezeu mi-a dăruit un dar de a desena .Cerul era albastru ce înseamnă speranța,soarele galben că spicul grîului și copacii verzi că norocul.
Am plecat acasă .Pe drum mă gândeam dacă puteam să desenez și mai frumos,poate chiar ca Leonardo Da Vinci . Acasă eram nespus de bucuros mi-am descoperit talentul, talentul meu este desenul și o să muncesc mult la el că sa pot să desenez și mai frumos!

Ana200711: te rog abonează-te la mine
Alte întrebări interesante