Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Un text, cat de cat lung(cat o pagina de caiet mic)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de yeezy35
1
Iarna, un anotimp atât de minunat și fermecător. Totul în jur este alb și frumos. Iarna a venit cu haina sa argintie și sclipitoare și ne bucură privirea. Zi de zi norii cern steluțe argintii ce incet plutesc și aterizează pe pământul rece, formând covoare albe și moi. Reci podoabe-n ramuri goale înfrumusețează priveliștea și face ca totul să fie o poveste în care copii fac oameni de zăpadă pe un mare câmp de cristal. Micii turturi sunt strălucitori ca niște diamante. Un șirag de saniute pornesc pe derdelus, iar tot ce se aude sunt râsetele copiilor voioși și cu nasurile roșii. Iarna, copii sunt cei mai fericiți. Sărbătorile bat pe la geamuri iar fulgii mari ca vata incep să cadă ca într-un vals. Totul este ca în poveste, o poveste minunată de iarna.
Răspuns de maiamoments07
0

Răspuns:

Intr-o zi eu și prietenul meu cel mai bun am decis se mergem în oraș ,la o înghețată. Era foarte cald așa ca am cautat cea mai rece înghețată din oraș .

Prietenul/na meu/mea a cerut o înghețată cu aroma de vanilie neagra ,iar eu una de afine.Am așteptat cei drept ceva timp pentru ca era o coada imensa ,mai ales ca era foarte cald. Ne-am gândit bine și am decis ca în timp ce noi mâncam înghețata sa ne plimbam prin parc .

Înghețata prietenului mei se topea foarte repede și la un monentdat (nu știu sigur dacă așa se scrie) i-a căzut înghețata pe jos .Eu și cu el (ea ) începeam sa radem în hohote .După ce mi-am lterminat încheiată am trecut printr-un parc de joaca unde începeam sa ne aducem aminte de vremurile pe când eram mici ,dar apoi eu m-am gătit mai bine și am zis sa mă joc în acel parc ,dar nu singur și cu prietenul/na meu/mea ,apoi iar am începu sa radem deoarece ne comportam ca niște copii mici

Ce zi vesele am putut avea eu și prietenul/na meu/mea !

Explicație:

hey iti las placerea sa alegi titlul o seara cat mai frumoasa

Spor!!

Alte întrebări interesante