Limba română, întrebare adresată de stoichescudorina, 9 ani în urmă

Un text cel putin 20 de randuri cu gandul de vacanta !!!
va rogg imi trebuie in 15 minute !! va rog din suflet !!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dbarbu15
2
                                            Gandurile verii
       In aceasta vara am facut multe planuri. Voi lucra la romana si matematica, pentru a stapani mai bine materiile si voi citi carti pentru imbogatirea vocabularului meu. Nu o voi uita pe mama, pe care vreau sa o ajut cu tot ce pot si tot ce imi cere. De asemenea, ma voi juca cu prietenii mei cei mai buni, cu care am petrecut multe clipe frumoase si altele amuzante. In restul vacantei, ma voi duce la bunici sa ma bucur de atmosfera Voi culege fructe proaspete si sanatoase, o voi ajuta pe bunica la dulceturi si pe bunicul in piata. Nici pe prietenii de acolo nu ii voi darui uitarii. Ne vom juca jocurile noastre preferate. Vor exista si momente de familie, in care toti membrii familiei vor admira stelele seara, fiind inconjurati de atmosfera primitoare si calduroasa a satului. Dimineata ma voi trezi incantat de glasul fermecat al pasarelelor. Voi admira acest peisaj, plin cu bogatiile naturii si cu multe curiozitati si peisaje.
       In aceasta vacanta ma voi distra si cu siguranta totul va fi magic. Nu ma voi plictisi nici macar o clipa. Astept cu nerabdare vacanta aceasta.

stoichescudorina: Multumesc !
dbarbu15: Cu placere.
dbarbu15: Vezi ca am mai modificat.
sarbuvali: Scuze, Dbarbu15, dar nimeni nu mi-a raspuns la intrebare. Imi poti raspunde tu? : Vreau un model de analiza "luciosi" (atribut) clasa a-IV-a
dbarbu15: Multumesc pentru faptul ca ai marcat raspunsul meu ca fiind cel mai bun!
stoichescudorina: :((
Alte întrebări interesante