Limba română, întrebare adresată de hahaha131, 9 ani în urmă

Un text creativ cu titlu "Adio, clasele primare" VA ROG MULT DE TOT AJUTATI-Ma

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Roseee
5
Adio, clasele primare
Nici nu stiu cum sa incep... Este ultima zi de scoala, ultima zi in care mai sunt clasa a IV-a C si inca ma doare ca voi spune Adio claselor primare deoarece, imi voi parasi invatatoarea care m-a invatat multe lucruri de baza, de colegii mei care se vor muta, de clasa primitoare in care am petrecut 4 ani minunati si magici, de bancile acelea care erau curate ca lacrima, de excursiile cu doamna invatatoare... Offf... O sa imi fie dor de clasele primare si de amintirile petrecute in sala 18.
Festivitatea decurge cum trebuie. Ne distram in parcul Mogosoaia pentru ca acolo o facem. Ne jucam, mancam, radem si dansam.
Serbarea s-a terminat cu o ploaie torentiala... Ne-am imbratisat si am plecat spre case cu totii. Am luat premiul I, un Kinder Bueno si un orar. Aceea a fost ultima zi in care am fost in clasele primare si pot sa spun ca imi va fi dor de doamna invatatoare, colegi si clasa, iar ultimele cuvinte pe care le-as spune sunt Adio, clasele primare, iar din toamna incep un nou capitol: gimnaziul...

Alte întrebări interesante