Limba română, întrebare adresată de Alex123ani, 9 ani în urmă

Un text creativ in care sa introduci dialog pornind de la ideea ca esti ursul pacalit de vulpe dar sa schimbii desfasurarea intamplarilor. Da-i un titlu potrivit.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Lariipowa
3
De ce nu mai iese Ursul pacalit de Vulpe prin padure?

Am pornit si eu, Ursul Pacalit de Vulpe intr-o zi insorita de primavara sa vad ce se mai petrece prin padure. Am mers ce am mers si vad un scandal urias dintre un corb si insusi vulpea care m-a pacalit, atunci, merg si ii intreb mai pe toti care se uitau la acel scandal:
-Buna ziua, Iepure, ce se intampla aici?
-Mai ursule, hai sa iti spun..
Atunci iepurele acela se urca pe spatele meu pentru​ a putea ajunge la urechile mele si isi continua ideea..
-Nici eu n-am ajuns demult pe aici ca cei doi deja se certau dar am auzit ca vulpea i-ar fi furat corbului bugatica de branza pe care aveam de gand sa i-o fur eu.
-Mai sa fie.. zic eu.. dar vulpea asta nu se mai satura de neobrazniciri!
-Si uite, tot ea se da mare victima pe cand eu nu mai am branza aceea!
Atunci corbul se uita tinta in ochii iepurelui si incepura sa se bata pe spatele meu iar iepurele nu se mai deslipea de mine si din cauza asta cazuram amandoi- nu zic trei caci corbu' n-a cazut caci el poate zbura si ba chiar a ras la suferinta mea, de suferinta iepurelui as rade chair si eu!
Iar vulpea, sireata, m-a facut sa sufar si mai tare cand am vazut ca in mana ei se afla palaria mea de paie, iar uite de-asta prefer eu sa nu mai ies in padurea asta de animale zabacite si de tot felul de creaturi una mai proasta decat cealalta!

Alex123ani: Multumesc esti deaguta:*
Alex123ani: Draguta*
Lariipowa: cu placere.
Alte întrebări interesante