Limba română, întrebare adresată de Ajjjjjuuuuutor, 8 ani în urmă

un text cu 10 enuturi cu titlu In pauza care sa vobeasaca ce fac eu in pauza. plss ajutor

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dariastefania43
0
In pauza
Eram in ora si dintr-o data: RING! Clopotelul a sunat si este pauza . Era pauza de masa. Mi-am scos sandvisul si am mancat . Am iesit afara dupa ce am mancat si am stat cu prietenii mei . Am alergat si vantul imi mangaia fata si parul.Dupa asta a trebuit sa imi repet la matematica deoarece avem test . Am ajuns in clasa si am rasfoit caietul . Am repetat lectia si dintr-o data:RIIIINGGG! Clopotelul a sunat si m-am pregatit de ora.
*Scuze daca e prea lunga sper sa iti placa :)*
Răspuns de Darla1
0
Pauza este un moment de relaxare . Atunci te poți distra cu prieteni . Uneori îți mai poți citi lecția pentru ora care urmează , dacă nu ai făcut asta. In pauza poți ieși afara , singura sau cu amicii . Poți juca cărți , dar nu alte jocuri ciudate . Bine înțeles ca elementul de baza in pauza rămâne mâncatul . Eu , fac foarte des glume in unele pauze . Sau mai vorbesc cu colegii mei . Asta fac eu in majoritatea pauzelor . Sunt sigura ca in pauze se pot face și alte lucruri mai interesante !

asdfgh9: Pauza este un moment de relaxare . Atunci te poți distra cu prieteni . Uneori îți mai poți citi lecția pentru ora care urmează , dacă nu ai făcut asta. In pauza poți ieși afara , singura sau cu amicii . Poți juca cărți , dar nu alte jocuri ciudate .Am iesit afara dupa ce am mancat si am stat cu prietenii mei . Am alergat si vantul imi mangaia fata si parul.Dupa asta a trebuit sa imi repet la matematica deoarece avem test .
Alte întrebări interesante