Ed. tehnologică, întrebare adresată de manganumihai, 8 ani în urmă

un text cu animalul preferat cu cel hrănim și cum îl cheamă ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stejerancristian2006
1

Răspuns:

Iubesc pisica mea care se numește Mitzy. O hrănim cu o mâncare de calitate pentru pisici și o îngrijim cu mult dragoste și atenție. Mitzy este o pisică blândă și jucăușă, iar noi suntem foarte fericiți că o avem în familia noastră.

Răspuns de alexandrajaba
1
Animalul meu preferat este pisica mea, pe care o cheama Luna. Este o pisica mica si delicata, cu blana alba si ochii verzi. Este foarte jucausa si ii place sa se joace cu mingea sau cu franghiile mele.

Eu o hranesc cu mancare speciala pentru pisici, care este bogata in proteine si nutrienti esentiali pentru cresterea si dezvoltarea ei. In fiecare dimineata, ii pun in farfurie o portie de mancare, iar in fiecare seara, ii dau un bol de apa proaspata.

Luna este un animal iubit si ingrijit, si imi face placere sa am grija de ea.

alexandrajaba: Animalul meu preferat este un cățel pe nume Rex. Este un câine vesel și jucăuș, care îmi oferă întotdeauna o companie bună. Îl hrănim cu o dietă echilibrată, care include alimente special formulate pentru câini, precum carne, legume și o cantitate mică de orez.
alexandrajaba: Îi place să mănânce și biscuiți și oase de câine de câte ori îi oferim. Îl întreținem prin pieptănarea blănii sale pufoase și moi de două ori pe săptămână și îi oferim întotdeauna apă proaspătă și mâncare proaspătă. Îi place să se plimbe în parc și să se joace cu alți câini, dar cel mai mult îi place să se odihnească lângă mine pe canapea. Este un animal de companie minunat și sunt recunoscătoare că îl am în viața mea.
manganumihai: mulțumesc mult
alexandrajaba: Cu drag
manganumihai: cine ești
manganumihai: poți să te abandonezi
manganumihai: terog
alexandrajaba: Ce sa fac?
manganumihai: să te abonezi
manganumihai: poți
Alte întrebări interesante