Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

un text cu ,,La club"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ada138hehe
1
La club

Eu cu prietena mea cea mai buna am mers la club.Era prima oara.Erau asa multi oameni cu varfuri ascutite si guma de sters la fund.
Fiind prima oara am crezut ca asa e normal sa fie.Oameni turtiti cu etichete cu numele lor pe ele,care imprastiau cerneala albastra peste tot si cel mai ciudat lucru....Un om cu mai multe comparimente care scuipa tot ce v-am spus pana acum!
Ne-am simtit ciudat in preajma lui dar,cand ne-am asteptat mai putin ne-tras intr-o camera ciudata unde spre surpriza noastra a incercat sa ne vorbeasca bland.Noi ne-am dat seama ce a vrut sa faca....Sa se imprieteneasca cu noi!Prietena mea a acceptat cu bucurie.Dar eu nu am avut prea multa incredere la inceput dar am acceptat pana la urma.
Am vorbit cu el aproape toata noaptea si am observat ca era un ,,om" de traba.Ba chiar nea luat de mana si a inceput sa ne arunce in sus ca sa ne distram!Cu cat ma arunca mai sus cu ata imi dadeam seama ca acei oameni erau defapt rechizitele din ghiozdanul meu iar acest omulet care ne arunca in sus era defapt penarul meu.Era foarte ciudat deorece parca cineva ma striga striga...Dar dintr-o alta lume:Ana,Ana!
Era doar mama mea care ma trezea ca sa merg la scoala.

ada138hehe: M-am chinuit si sper ca ti-a placut
ScGen1: ms!!
Alte întrebări interesante