Limba română, întrebare adresată de MICKEY111111, 8 ani în urmă

Un text cu titlul la munte 25 propoziții

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Aninimus
11
La munte
Într-o zii călduroasă in care soarele asemenea unui disc de foc trimite razele de aur spre noi , cerul limpede ca spuma laptelui urmărește bucuros jocul pasarelelor voioase , iar floriile multicolore transmit o mireasma încântătoare prin întreaga lume alcătuiesc un tablou desprins din basme , creionat, cu multa veselei .
Eu , împreună cu familia ne-am gândit să mergem într-o mica plimbare urcând spre munte. In drum spre destinație o cascada cu apa limpede ne încântă auzul cu frumosul cântec al apei armonios . O mulțime de viețuitoare ale pădurii se înlănțuie într-un joc prietenesc . Un peisaj superb ne-a captat privirea , o mulțime de copaci isi croiau coroana aurita ,florile de diferite specii creionau perfect locul , 'surasul' fin al păsărilor ne 'mangaiau' urechile . Găsind locul perfect ne-am așezat , pregătind o gustare , dar dintr-o dată dintr-un tufiș zărim un pui de cățeluș pierdut și înfometat , l-am luat și l-am hrănit . După mai multe activități desfășurate împreună cu familia și micul nostru pui de câine a sosit vremea să mergem acasă . Din păcate nu am reușit să găsim familia puiului dar îl vom lua la noi acasă pt al îngrijii .
A fost o zii foarte frumoasa cu multe activități distractive și desigur cu bucuria de a 'gasii' un nou membru al familiei.
Alte întrebări interesante